Qui som CooperactivaT?

CooperactivaT és fruit de la intercooperació entre tres consultores referents en l’àmbit del cooperativisme i en la provisió de serveis d’acompanyament a organitzacions.

Nosaltres som:

Qui som CooperactivaT?

CooperactivaT és fruit de la intercooperació entre tres consultores referents en l’àmbit del cooperativisme i en la provisió de serveis d’acompanyament a organitzacions.

Nosaltres som:

Som una Consultoria que treballa en l’àmbit jurídic, laboral, fiscal i econòmic per ajudar a estructurar a nivell societari, organitzatiu i de gestió a entitats de l’economia social, entenent aquesta, com una economia al servei de les persones.

En el marc de CooperactivaT t’oferim assessoria jurídica, laboral, econòmica i comptable en tot el procés de transformació del teu negoci, t’ajudem a estructurar els òrgans de govern de la cooperativa i t’orientem sobre com formalitzar la documentació societària. A més, també t’acompanyem en el procés d’alinear la teva política fiscal, laboral, economica, financera i comptable amb els principis cooperatius i t’ajudem a crear i desplegar eines i mecanismes per garantir la transparència i la participació de les persones sòcies de la cooperativa en les decisions de caire econòmic.

Acompanyem les organitzacions en la seva construcció col·lectiva perquè esdevinguin més lliures, vives, humanes i capaces. A través dels nostres serveis de consultoria organitzacional contribuïm a innovar les dinàmiques de treball d’empreses i organitzacions, apostant per formes de gestió que promouen l’aprenentatge, l’autonomia i l’autogestió de les persones i els equips.

En el marc de CooperactivaT t’ajudem a revisar l’estructura organitzativa i a reorientar les dinàmiques de treball dins l’organització. D’aquesta manera aconseguim desplegar tot el potencial que conté la fórmula cooperativa, en tot allò relacionat amb l’apoderament i la implicació de les persones en el seu treball i en el desplegament de dinàmiques d’autonomia i autogestió dels equips. També facilitem el diàleg i la presa de decisions col·lectiva dins l’organització, per tal de crear un projecte sòlid i atractiu, del qual les persones que en formen part se’n sentin orgulloses i en vulguin formar part.

Analitzem. Transformem. Compartim. Som una consultoria social especialitzada en la confecció, el tractament i l’anàlisi de dades, el disseny i avaluació de projectes socials i polítiques públiques i la divulgació i transferència de coneixements amb la vocació de transformar la societat entenent i explicant les realitats que la formen.

En el marc de CooperactivaT desenvolupem la diagnosi inicial de la teva organització per conèixer quin és el punt de partida i fins a on voleu arribar en el procés; saber quines són les motivacions i quines les pors de les persones implicades en aquest canvi. A més, un cop finalitzat el procés de transformació en cooperativa, també et podem oferir eines i metodologies per avaluar els canvis implementats i fer un seguiment de l’acompliment d’objectius a la teva organització.